Selecția candidaților pentru poziția de membru al Consiliului de Administrație al Electrocentrale Grup S.A.

(2022) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Electrocentrale Grup S.A.

(13.04.2023) ANUNT RECRUTARE SOCIETATEA ELECTROCENTRALE GRUP S.A.  

FORMULARE

(15.05.2023) – ANUNT DE PRELUNGIRE A PERIOADEI DE DEPUNERE A DOSARELOR DE CANDIDATURI IN CADRUL PROCEDURII DE RECRUTARE SI SELECTIE PENTRU POZITIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII  ELECTROCENTRALE GRUP S.A

(22.05.2023) – ANUNT DE PRELUNGIRE A PERIOADEI DE DEPUNERE A DOSARELOR DE CANDIDATURI IN CADRUL PROCEDURII DE RECRUTARE SI SELECTIE PENTRU POZITIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII  ELECTROCENTRALE GRUP S.A

(29.05.2023) – ANUNT DE PRELUNGIRE A PERIOADEI DE DEPUNERE A DOSARELOR DE CANDIDATURI IN CADRUL PROCEDURII DE RECRUTARE SI SELECTIE PENTRU POZITIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII  ELECTROCENTRALE GRUP S.A

(12.06.2023) – ANUNT DE PRELUNGIRE A PERIOADEI DE DEPUNERE A DOSARELOR DE CANDIDATURI IN CADRUL PROCEDURII DE RECRUTARE SI SELECTIE PENTRU POZITIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII  ELECTROCENTRALE GRUP S.A

 

(07.07.2023) Scrisoare de asteptari elaborata in cadrul procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii Electrocentrale Grup.

 

(2018) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Electrocentrale Grup S.A.

Anuntul privind selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administratie al Electrocentrale Grup S.A.

Versiune Pdf RO : Anuntul privind selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administratie al Electrocentrale Grup S.A.
Versiune Pdf EN : Anuntul privind selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administratie al Electrocentrale Grup S.A.

Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Electrocentrale Grup S.A.

Versiune Pdf : Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Electrocentrale Grup S.A.