20 aprilie 2016

Cinci companii aflate sub autoritatea Ministerului Energiei, prezente la PoliFEST

Cinci companii aflate sub autoritatea Ministerului Energiei sunt prezente de astăzi, 20 aprilie, până vineri, 22 aprilie, la cea de-a V-a ediție a PoliFEST, unul dintre cele mai importante evenimente socio-educaționale ale anului, organizat de Universitatea Politehnica București.
Este vorba despre companiile Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Complexul Energetic Oltenia, Conpet și Romgaz, care pot fi găsite la standul Facultății de Energetică cu broșuri, pliante și alte materiale de promovare. Participarea la PoliFEST a celor cinci companii aflate în portofoliul Ministerului Energiei s-a realizat în baza protocolului de colaborare încheiat luna trecută între Ministerul Energiei și Universitatea Politehnică București.
Deschiderea PoliFEST a avut loc miercuri, de la ora 10.00. Evenimentul, dedicat atât colaborării dintre mediul academic și cel socio-economic, cât și prezentării ofertei educaționale, se desfășoară în perioada 20-22 aprilie 2016, la Rectoratul Universității Politehnica București, în Amfiteatrul AN 010 – „Radu Voinea”.