10 septembrie 2018

10.08.2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi, la festivitatea de deschidere a primei clase profesionale în sistem dual finanțată de E-Distribuție Muntenia în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic din București.

Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi, 10 septembrie 2018, la festivitatea de deschidere a primei clase profesionale în sistem dual finanțată de E-Distribuție Muntenia în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic din București.
 
“Învățământul tehnic de specialitate a fost una dintre primele mele preocupări de la preluarea mandatului de ministru al Energiei. Mă bucur să văd tineri preocupați de domeniul energetic care este unul dintre elementele centrale ale securității unui stat. Acum toată lumea vorbește despre internetul lucrurilor, iar voi veți fi cei care vor implementa aceste lucruri. Sper ca unul dintre voi să fie cel sau cea care îmi va monta panourile solare pe casă. Sprijinul pe care îl poate acorda o companie tinerilor care vor să învețe este extrem de important și mă bucur să văd că acest interes există și în România.”