Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, specializările Jurnalism și Relații Publice, cursanți ai programelor de licență, dar și ai programelor de masterat, din cadrul Universității București, interesați de domeniul energiei, sunt invitați să se înscrie la concursul de selecție susținut în baza protocolului de colaborare încheiat între Universitatea București și Ministerul Energiei.

Candidații sunt rugați să depună un CV, însoțit de o scrisoare de intenție, la Secretariatul Decanatului Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la doamna Dorina Arambașa, până la data de 9 februarie 2016. Candidaturile pot fi trimise, în termenul-limită, și pe adresa de e-mail dorina.arambasa@fjsc.ro. Selecția candidaților va fi făcută de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

La finalul procedurii de recrutarea, vor fi recrutați patru studenți interesați care vor avea șansa de a colabora pentru o perioadă de un an, în Departamentul de Comunicare al Ministerului Energiei.

 

 

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.