2 februarie 2016

Parteneriat între Ministerul Energiei și Universitatea București pentru recrutare de tineri specialiști în comunicare

București, 2 februarie

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, rectorul Universității București, prof. univ. dr. Mircea Dumitru, și decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, prof. univ. dr. Viorica-Aura Păuș, au semnat astăzi, 2 februarie, un protocol de colaborare între Ministerul Energiei și Universitatea București, prin Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.


Protocolul pune bazele unui parteneriat între cele două instituții în ceea ce privește formarea tinerilor specialiști în jurnalism.

Documentul este încheiat pe o durată de 12 luni și presupune recrutarea a patru studenți de elită ai Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării, care vor avea șansa unei experiențe profesionale în sistemul administrației centrale.
Ministerul Energiei susține șansele tinerilor care studiază în instituții de învățământ superior de tradiție, precum Universitatea București. „Ne bucurăm să le oferim studenților foarte buni oportunitatea unei experiențe la acest nivel, pentru ca ei să poată deveni generația următoare de specialiști ai administrației publice.”, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu.