OUG pentru completarea anexei la OUG nr 36/2013

Referitor la elaborarea proiectului de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru completarea anexei la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 36/2013 privind aplicarea în perioada 2013-2018 a unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare, precum şi alte măsuri.
Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ, la adresa Departamentului pentru Energie sus mentionată sau la urmatoarea adresă de email: office.dgpapse@energie.gov.ro, până la data de 15.04.2016, orele 16:30. În cuprinsul propunerilor, sugestiilor sau opiniilor trebuie să specifice articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, precum şi datele proprii de contact.
Anunț
Nota de fundamentare și Ordonanța de Urgență a Guvernului pentru completarea anexei la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr 36/2013, privind aplicarea în perioada 2013-2018 a unor măsuri de protecție socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare, precum și alte măsuri