18 martie 2016

Societatea Complexul Energetic Hunedoara – Comunicat de presă

Societatea Complexul Energetic Hunedoara anunță decizia administratorului judiciar de denunțare a Contractului Colectiv de muncă, se arată într-un comunicat de presă, emis astăzi, 18 martie, de biroul de presă al CEH-SA.
„Aducem la cunoştinţă decizia administratorului judiciar al Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A. – Societate în Insolvenţă de denunţare a Contractului Colectiv de Muncă, începând cu data de 17.03.2016.
Urmare acestui fapt, relaţia angajat – angajator va fi reglementată în conformitate cu prevederile contractelor individuale de muncă, beneficiile şi sporurile stipulate expres (valoric şi procentual) în cadrul acestora nefiind afectate.
Măsura denunţării Contractului Colectiv de Muncă se impune având în vedere intenţia de reorganizare a societăţii manifestată de către administratorul judiciar, Casa de Insolvenţă GMC, şi din cauza faptului că măsurile aplicate până în prezent nu sunt suficiente pentru realizarea unei economii la un nivel care să permită, în continuare, susţinerea activităţii.
Totodată, Societatea Complexul Energetic Hunedoara va demara negocierea unui nou contract de muncă, în cel mai scurt timp.”