6 aprilie 2016

Secretarul de Stat Corina Popescu și directorul adjunct Felicia Răcășanu, premiate în cadrul Galei „Doamne în energie”

Corina Popescu, Secretar de Stat din Ministerul Energiei, și Felicia Răcășanu, director-adjunct al Direcției Generale Politici Energetice, au fost premiate luni, 4 aprilie, în cadrul Galei „Doamne în energie”, organizată de publicația Focus Energetic. 

Evenimentul a fost deschis de către ministrul Energiei, Victor Grigorescu, care a adus un elogiu doamnelor ce-și desfășoară activitatea cu devotament și pricepere în acest sector strategic al economiei românești.

În deschiderea Galei de decernare, Secretarul de Stat Corina Popescu a primit premiul de excelență pentru „Promovarea intereselor României în sectorul energetic”. Distincția acordată doamnei Corina Popescu, precum și celelalte premii oferite în cadrul festivității, a fost menită să răsplătească munca, priceperea, dar și rezultatele de excepție obținute de doamnele din acest domeniu.
„Sunt onorată să primesc această diplomă de excelență și mă bucur că eforturile și munca doamnelor din sectorul energetic sunt apreciate. Noi, la nivelul Ministerului Energiei, promovăm și încurajăm femeile să evolueze profesional”, a declarat doamna Corina Popescu.

Secretarul de Stat Corina Popescu nu a fost singura laureată din Ministerul Energiei. Felicia Răcășanu, director general adjunct în Minister, a primit premiul pentru „Implicarea în dezvoltarea sectorului energetic românesc.

La eveniment a luat parte și Secretarul de Stat Aristotel Jude, care i-a înmânat premiul pentru „Susținerea și promovarea intereselor României în domeniul «energie – schimbări climatice»” omologului său din Ministerul Mediului, doamna Corina Lupu.