Prima sesiune de lucru din etapa de analiza calitativă din procesul de elaborare a Strategiei Energetice a României, cea dedicată Energiei Electrice, a reunit peste 80 de specialiști în domeniu

Prima sesiune de lucru din etapa de analiză calitativă din procesul de elaborare a Strategiei Energetice a României s-a desfășurat în perioada 9-10 martie 2016. Evenimentul, găzduit de Universitatea Politehnica București, a reunit peste 80 de specialiști în domeniu.

Datorită complexității domeniului, dezbaterile Sesiunii de lucru Energie Electrică s-au întins pe durata a două zile, 9 și 10 martie. Prima secțiune de plen a fost moderată de doamna Secretar de Stat Corina Popescu, iar cea de-a doua  de domnul Valeriu Binig (Ernst & Young).

Întâlnirile au reunit 87 de specialiști din domeniul energiei care au participat în prima parte a fiecărei zile la câte o ședință de plen, după care au fost împărțiți în câte două ateliere de lucru. Primul atelier de lucru a avut tematica „Activități reglementate de tip monopol natural: transportul și distribuția de energie electrică”, iar cel de-al doilea – „Producerea și comercializarea de energie elctrică. Piețe de energie”.
Puteți consulta minuta celor două zile ale Sesiunii de lucru Energie Electrică aici.