4 martie 2021

Ministrul Energiei Virgil Popescu a avut o întrevedere cu ministrul britanic al Politicii Comerciale, Departamentul Comerțului Internațional Greg Hands

Ministrul Energiei Virgil Popescu a avut miercuri, 3 martie, o întrevedere de lucru cu ministrul britanic al Politicii Comerciale, Departamentul Comerțului Internațional, Greg Hands, care se află în vizită în țara noastră.
Astăzi am avut o întrevedere de lucru cu ministrul britanic al Politicii Comerciale, Departamentul Comerțului Internațional, Greg Hands, care se află în vizită în țara noastră. Am discutat despre întărirea relațiilor bilaterale dintre cele două state, dar și despre colaborarea în domeniul Energiei. Am transmis că îi invităm pe investitorii britanici în România în domeniul energiei regenerabile și nucleare. Ministrul Greg Hands a dat asigurări că Marea Britanie este deschisă în a oferi expertiza pe specialiștii britanici o au în privința producerii energiei din ferme off – shore, hidrogen, precum și în a face schimb de experiență în realizarea planului de decarbonare”, a declarat Virgil Popescu.

La întâlnire au mai participat E.S. Andrew Noble, ambasadorul Majestății Sale în România, secretarul de stat, Dan Drăgan și reprezentatul cu însărcinări speciale al Ministerului Afacerilor Externe pentru securitate energetică, Cristian Bădescu.