25 aprilie 2018

"International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals"

Vă aducem la cunoștință că în perioada 9-11 mai 2018 se va  desfășura a 33-a ediție a evenimentului intitulat „International Scientific &Expert Meeting of Gas Professionals”, ce va avea loc la Grand Hotel Adriatic, situat în localitatea OPATIJA, din CROAȚIA.
Considerat a fi cel mai mare simpozion științific și profesional al experților din domeniul gazelor din Europa Centrală și de Sud-Est, acesta este organizat de Croatian Gas Centre Ltd. și Croatian Gas Association.
La sesiunile conferinței și la expoziția de echipamente și de tehnologii aferente industriei gazelor se preconizează că vor participa în jur de 600 de experți și manageri de la aproximativ 230 de companii, organizații și instituții de profil, din Croația și din alte 15 țări europene.
Taxa de participare este de 296 Euro+TVA (total 370 Euro), înscrierile fiind acceptate până la data de 9 mai a.c.Taxa include participarea la toate sesiunile conferinței și intrarea liberă în zona expozițională.
Toate informațiile importante, inclusiv detaliile referitoare la taxele de închiriere a spațiilor expoziționale se găsesc pe pagina de internet http://susret.hsup.hr/en/.
 
Persoana de contact din partea organizatorilor este d-na Anita Dubravica Baricevic -Croatian Gas Centre Ltd., e-mail: Anita.DubravicaBaricevic@hsup.hr; telefon : +385 1 6189 590; fax : +385 1 4636 735; str. Heinzelova nr. 9/II, 10000, Zagreb, Croația.
Sursa foto: et http://susret.hsup.hr/en/