25 aprilie 2018

Colaborare cu Grupul Emiratez United Eastern Group (U.E.G.) din Emiratele Arabe Unite

Vă aducem la cunoștință că Grupul emiratez United Eastern Group (U.E.G.) este dispus de a se asocia (joint venture) cu firme românești, ce au o vastă experiență în domeniul petrolier, care sunt interesate de acest sector din Emiratele Arabe Unite și de viitoare proiecte cu compania națională emirateză de petrol și gaze ADNOC, deținută de guvernul Emiratului Abu Dhabi.
În perioada următoare ADNOC intenționează a scoate pe piață mai multe proiecte în valoare de 100 mld. USD, precum servicii de explorare, exploatare și evaluări geologice, achiziții de echipamente de foraj, mentenanță (curățare și înlocuire conducte petroliere onshore și offshore, curățare rezervoare etc.).
Firmele românești interesate de o colaborare cu United Eastern Group (U.E.G.) îl pot contacta pe d-nul Titus Țintean, secretarul economic al BPCE Dubai , e-mail: romcons@emirates.net.ae, nr. de telefon : 00971504550737.
O altă posibilitate o reprezintă contactarea d-nului Ali M.Al Shorafa Al Hammadi-chairman and CEO, e-mail: alishorafa@ueg.ae, nr. de telefon : 00971 50 6685200 sau a d-nului Magdy Hozayen-manager business development, e-mail:magdy.hozayen@uetmc.ae, nr. de telefon : 00971 50 6117835.
Sursa foto: site U.E.G.