7 aprilie 2016

Doamna Genica Bobeică, inginer la CE Oltenia, premiată în cadrul Galei „Doamne în Energie”

Complexul Energetic Oltenia a fost premiat în cadrul Galei „Doamne în Energie”, ediția a 2-a, organizată de Focus Energetic, în prima săptămână din aprilie.
Genica Bobeică, inginer din cadrul CE Oltenia și derulator al contractului pentru implementarea instalației de desfășurare a gazelor de ardere la SE Craiova II, a primit premiul „Implicare în accesarea fondurilor europene de către companiile energetice din România”.
Genica Bobeică a fost coordonatoarea investiției, a cărei valoare s-a ridicat la 106 milioane de lei. Din total, suma de 87 milioane de lei reprezintă cofinanțarea nerambursabilă prin Fondul European de Dezvoltare Regională, contractul făcând parte din  Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”.
Focus Energetic este o publicație ce a devenit lider în informații de afaceri din domeniul economic, dar în special din domeniul energetic. Premiile de excelență au fost acordate cu scopul de răsplăti munca și rezultatele de excepție ale doamnelor din sectorul energetic.