Complexul Energetic Oltenia anunță redeschiderea perioadei de depunere a aplicațiilor pentru procedura de recrutare și selecție a Directorului Diviziei Energie

În scopul definitivării structurii Directoratului S CE Oltenia SA, cu respectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr.111/2016, compania anunță redeschiderea perioadei de depunere a aplicațiilor pentru procedura de recrutare și selecție a Directorului Diviziei Energie.
Invităm persoanele interesate să afle detalii referitoare la cerintele și documentele necesare pentru depunerea candidaturii să parcurga ANUNȚUL DE RECRUTARE ce se regăsește pe pagina de internet a companiei, www.ceoltenia.ro, la sectiunea ,,Job-uri”.
Persoanele care și-au depus deja candidatura pentru această poziție vor fi luate în considerare fără a fi necesară întreprinderea unor acțiuni suplimentare.
Pe parcursul procesului de recrutare, S CE Oltenia SA va fi asistată de asocierea formată din S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.L.