ANUNȚ privind publicarea listelor ElectricUp

Documente ata?ate

Document adaugat in urma unui update sau informari ulterioare
Document initial
Icon document
Adaugat la
20.04.2022
Lista finala contestatii admise
Vezi documentul
Icon document
Adaugat la
20.04.2022
Lista finala contestatii respinse
Vezi documentul


Conform art. 8 alin. (2) și art. 20 din Ghid și Deciziei Președintelui comisiei de analiză nr. 4/15.04.2022, Ministerul Energiei publică lista proiectelor admise spre finanțare în cadrul primei sesiuni a programului de finanțare ‘’ELECTRIC UP’’, în urma finalizării etapei de soluționare a contestațiilor, pentru primul ciclu de finanțare, al cărui buget a fost suplimentat conform Legii 12/2022 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 159/2020 privind finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanțare “ELECTRIC UP”.

Totodată, a fost publicată și lista proiectelor respinse, tot la adresa : https://energie.gov.ro/ElectricUp/

ATENȚIE !!! Urmează semnarea contractului de finanțare. Contractul de finanțare este transmis prin intermediul platformei informatice, iar termenul de semnare este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității.

Comunicarea cu toți operatorii economici admiși spre finanțare se va menține prin intermediul platformei informatice, urmând etapa de contractare și etapa de implementare a proiectului de investiții, conform prevederilor Ghidului de finanțare.

Toate informațiile cu impact în implementarea Programului sunt actualizate în timp util pe site-ul Ministerului Energiei, la energie.gov.ro/ElectricUp.

În continuare vă recomandăm să urmăriți pagina electronică a Ministerului Energiei energie.gov.ro/ElectricUp, pentru a primi toate informațiile necesare despre Programul de finanțare ElectricUp.