6 iulie 2018

6 iulie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi o discuție cu mai mulți primari de la nivelul întregii țări și cu reprezentanți ai mai multor companii din sectorul distribuției gazelor naturale.

Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi, 6 iulie 2018, o discuție cu mai mulți primari de la nivelul întregii țări și cu reprezentanți ai mai multor companii din sectorul distribuției gazelor naturale. Întâlnirea a avut loc la invitația ministrului Energiei și a fost ocazionată de modificările legislative din sectorul gazelor naturale, modificări care vor permite de acum încolo extinderea numărului de localități racordate la serviciul public de distribuție a gazelor naturale.
”Vă asigur de toată deschiderea Ministerului Energiei în legătură cu extinderea la nivelul țării a rețețelor de distribuție a gazelor naturale. Cred că acesta este un pas necesar pentru progresul României și sper că vom face cu toții acest pas. Ministerul Energiei s-a zbătut în ultimul an și jumătate ca acest demers să fie unul real iar acum este momentul în care putem ieși din paradigma ”nu se poate”, a declarat ministrul Energiei Anton Anton.