27 mai 2019

ZILELE ENERGIEI – Oportunitați de finanțare și proiecte de succes

Zilele Energiei – Oportunități de finanțare și proiecte de succes

 
Ministerul Energiei organizează în marja Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, conferința “Zilele Energiei (Energy Info Days) – Oportunități de finanțare și proiecte de succes”.
Agenda reuniunii evenimentului va avea în centrul dezbaterilor subiecte de interes precum: valorificarea oportunităților de finanțare oferite de Programul Horizon 2020, promovarea de tehnologii inteligente și soluții inovatoare în domeniul surselor regenerabile de energie, decarbonizarea economiei printr-o abordare integrată și o tranziție energetică rapidă și durabilă.
Totodată, în cadrul Conferinței se vor prezenta prioritățile Horizon Europe, cel mai ambițios și amplu program de finanțare pentru domeniul cercetării și inovării al Uniunii Europene.
Evenimentul își propune în același timp consolidarea dialogului între reprezentanții companiilor cu privire la experiența dobândită în implementarea proiectelor, prin prezentarea unor proiecte de succes din domeniul energiei și cercetării.
La eveniment participă reprezentanți ai ministerelor energiei din statele membre, reprezentanți ai sectorului energetic românesc dar si ai institutelor de cercetare.
Agenda – Conferința Zilele Energiei