Selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administrație al Societații MIDIA GREEN ENERGY S.A.

(2022) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Societații MIDIA GREEN ENERGY S.A.

(12.03.2024) – Scrisoare de așteptări în procesul de selecție a membrilor Consiliului de administratie al Societății MIDIA GREEN ENERGY S.A.

(27.02.2024) – Proiect Scrisoare de așteptări elaborată în cadrul procedurii de selecție a membrilor Consiliului de administratie al Societății MIDIA GREEN ENERGY S.A.

(27.02.2024) – Invitație la consultări referitoare la Proiectul Scrisorii de așteptări

(26.02.2024) ANUNȚ DE RECRUTARE PENTRU POZIȚIA DE MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE LA SOCIETATEA MIDIA GREEN ENERGY S.A.

Proiect componenta inițială a Planului de selecție pentru pozițiile de membri în Consiliul de administrație al Societății MIDIA GREEN ENERGY S.A.

(2022) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Societații UZINA TERMOELECTRICĂ MIDIA S.A.

(2018) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Societații UZINA TERMOELECTRICĂ MIDIA S.A.

Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii UZINA TERMOELECTRICĂ MIDIA S.A.
Versiune PDF: Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii UZINA TERMOELECTRICĂ MIDIA S.A.

sursa foto: www.utmidia.ro