Selecția candidaților pentru poziția de membru al Consiliului de Administrație al Societății Naționale Nuclearelectrica S.A.

(2022) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.

 

(22.12.2022) – Scrisoare de asteptari elaborata in cadrul procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii Nationale NUCLEARELECTRICA S.A.

 

 

(2018) – Procedura de selecție a candidaților pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.

Anuntul privind selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.
Versiune Pdf RO : Anuntul privind selectia candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.

Formulare inscriere:
Formular 1 – Cerere de inscriere
Formular 2 – Declaratie pe propria raspundere privind conformitatea documentelor si informatiilor prezentate in dosarul de candidatura
Formular 3 – Acordul de obtinere a datelor pentru verificarea informatiilor furnizate in dosarul de candidatura
Formular 4 – Consimtamant prelucrare date cu caracter personal
Formular 5 – Declaratia de interese

Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.
Versiune Pdf : Scrisoare de asteptari in procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Nuclearelectrica S.A.

sursa foto: www.nuclearelectrica.ro