11 ianuarie 2024

S-a deschis apelul nr. 3 de finanțare, sesiunea ianuarie 2024, în cadrul Măsurii de Investiții I.5 din Componenta C.6 Energie din PNRR

S-a deschis apelul nr. 3 de finanțare, sesiunea ianuarie 2024, în cadrul Măsurii de Investiții I.5 din Componenta C.6 Energie din PNRR.

 

Continuăm în ritm accelerat investițiile din fonduri europene în sistemul energetic național cu un nou program de finanțare în valoare de 62 milioane euro: Investiția 5 din PNRR: Asigurarea eficienței energetice în sectorul industrial. S-a dat deja startul la competiție.

 

În cadrul apelului pot aplica microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, precum și întreprinderile mari românești pentru finanțarea echipamentelor specifice în industrie ( linii de producție, transformatoare, compresoare de aer, pompe, instalații/echipamente/sisteme de ventilație, sisteme de încălzire/răcire, sisteme integrate de management al consumului de energie și altele).

 

Obiectivul principal al apelului este realizarea a minimum 30 de proiecte de eficiență energetică în industrie, cu reducerea emisiilor directe și indirecte cu 30%.

 

Termenul limită de depunere a proiectelor este 29 martie 2024, ora 17:00.

Aplicanții respinși în primele două apeluri pot redepune cereri de finanțare.

 

Vă puteți înscrie în competiție prin platforma electronică dedicată PNRR:

https://proiecte.pnrr.gov.ro/?fbclid=IwAR37P9LGfQQJrTHRy6urxPSrrSX3jZF2IjHAlfstiP6rXefyljq69fHNQ5E#/home