13 februarie 2018

România la Congresul Mondial al Petrolului

România este promovată la Istanbul, în cadrul expoziției Congresului Mondial al Petrolului, care se desfășoară în perioada 9 – 13 iulie 2017, în Turcia.
Delegația oficială a României este condusă de secretarul de stat în Ministerul Energiei, domnul Iulian-Robert Tudorache.
CONPET S.A., operatorul Sistemului Național de Transport (SNT) prin conducte al țițeiului, condensatului și gazolinei, este compania care reprezintă România la expoziția Congresului Mondial al Petrolului, delegația fiind condusă de domnul inginer Liviu ILAȘI, director general și membru al Consiliului de Administrație.
Cu ocazia inaugurării oficiale a expoziției, la standul României au fost prezenți domnul Iulian-Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei; Excelența Sa, Gabriel Șopandă, ambasadorul României în Republica Turcia; Berat Albayrak, Ministrul turc al Energiei și Resurselor Naturale, precum și alte oficialități de rang înalt. Congresul și expoziția Mondială ale Petrolului se desfășoară sub înaltul patronaj al Președinției Republicii Turcia.