3 iulie 2023

Pregătim o nouă generație de lideri în Energie

Dragi prieteni ai Energiei, cu o mare bucurie vă anunțăm că am dat startul celei de-a X-a ediții a Programului de Internship 2023, organizat de Ministerul Energiei, în perioada 01.07-31.08.2023!

Suntem entuziasmați să avem alături de noi tineri plini de energie, curioși și pasionați, selectați special pentru a face parte din acest maraton energetic. Înarmându-se cu idei proaspete și gândire inovatoare, acești tineri talentați sunt pregătiți să pună în practică cunoștințele lor și să contribuie la viitorul energetic al țării noastre.

De asemenea, viitorii lideri s-au familiarizat cu structura și obiectivele ministerului, provocările și proiectele în derulare  ale acestui sector dinamic. Cu fiecare prezentare și discuție, ei dobândesc o perspectivă mai profundă asupra importanței energiei și a impactului ei asupra societății și mediului înconjurător.

În cadrul Programului de Internship, tinerii vor avea șansa să se încadreze în diverse activități, să aplice cunoștințele lor și să se dezvolte într-un mediu de lucru real și stimulant. Vor contribui activ la proiecte relevante în domenii de activitate variate, de la energii regenerabile și politici energetice, la eficiență energetică și afaceri europene.