Ministerul Energiei invită Ambasadele din România la consultări și dialog pe tema Strategiei Energetice Naționale

București, 10 februarie 2016

Ministerul Energiei invită reprezentanți ai Ambasadelor din România la dialog pe marginea procesului de elaborare a Strategiei Energetice Naționale: 2016-2030, cu perspectiva anului 2050. Întâlnirea are caracter informativ și va avea loc pe data de 17 februarie 2016, la ora 10.00, la sediul Ministerului Energiei, de pe Splaiul Independenței 202 E, sector 6, București.

Discuțiile vor fi conduse de coordonatorul de proiect, domnul Radu Dudău, iar în cadrul lor va fi prezentat calendarul de elaborare a Strategiei Energetice.
Reprezentanții acestei categorii de entități interesați să participe la întâlnire sunt rugați să desemneze câte doi reprezentanți și să confirme prezența la adresa de e-mail: sen@energie.gov.ro, până la data 16 februarie 2016.
Ministerul Energiei își dorește ca pe întreaga durată a elaborării Strategiei să se desfășoare întâlniri cu caracter informativ și consultativ cu toate părțile interesate. Primele trei întâlniri din această serie s-au desfășurat pe 27 ianuarie, pe 3 februarie și pe 10 februarie și au fost adresate asociațiilor profesionale, societății civile, respectiv mediului academic și institutelor de cercetare.
Calendarul consultărilor va continua pe 18 februarie cu întâlnirea dedicată sindicatelor.
Textul invitației este disponibil și în limba engleză