29 iunie 2023

INFORMARE DE PRESĂ  – Management nou la CNCIR

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A. are un nou Director General și un nou Director Economic începând cu 28.06.2023

Cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională are începând cu data de 28.06.2023 un nou Director General, în persoana doamnei Ionica RAICU, care la data numirii ocupa funcția de Director Management Integrat în cadrul companiei.

Ținând cont de necesitatea asigurării continuităţii în demersurile iniţiate de către companie, Consiliul de Administrație al CNCIR S.A. a numit-o pe doamna Ionica RAICU în funcția de Director General al CNCIR S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 28.06.2023 până în data de 28.10.2023. Cu aceeași dată, administratorii CNCIR S.A. au decis numirea doamnei Luminița – Carmen CERNEA în funcția de Director Economic pe o perioadă de 4 luni.

Doamna Ionica RAICU are un parcurs profesional remarcabil pe diferite poziții de management în administrația publică locală și centrală și are capacitatea de a contribui decisiv la dezvoltarea strategică a companiei. În cadrul CNCIR S.A. a condus atât Direcția Management Integrat, precum și organismul de certificare CNCIR CERT notificat la Comisia Europeană cu numărul de identificare „NB 2558”. Este absolventă a Institutului Politehnic București și are studii postuniversitare la Academia de Studii Economice și Institutul Național de Administrație, precum și certificări profesionale în activități de audit.

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A. își desfășoară activitatea în condiții normale și va continua să ofere operatorilor economici din toate domeniile de activitate servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

Mai multe detalii aici:

https://energie.gov.ro/informare-de-presa-2/