8 ianuarie 2016

Declarația ministrului Energiei, Victor Grigorescu, pe tema unui posibil schimb de active între compania rusă Gazprom și compania austriacă OMV

București, 08 ianuarie 2016
DECLARAȚIE DE PRESĂ
Ca urmare a întrebărilor venite din partea mass-media, pe tema unui posibil schimb de active, între compania rusă Gazprom și compania austriacă OMV, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, face următoarele precizări:
Am luat notă de comunicatul transmis de compania OMV pentru clarificarea aspectelor apărute în presă, în ultima perioadă. Vom urmări atent, în perioada urmatoare, cele prezentate în comunicat și vom avea aceste teme pe agenda prioritară de discuții cu compania mai sus menționată.
Dialogăm constant cu toate societățile care activează în domenii strategice ale energeticii românești, inclusiv pentru a clarifica infomații sau presupuneri legate de activitatea acestora, în scopul de a îndeplini obiectivul nostru fundamental: respectarea și protejarea intereselor României în orice situație.
OMV Petrom este o companie de succes și sunt convins că anul 2016 va însemna atingerea unor obiective importante pentru activitatea sa în România.
Biroul Relații Publice, Comunicare, Protocol