Cea de-a treia sesiune de lucru din etapa de analiză calitativă din procesul de elaborare a noii Strategii Energetice a României, Energie Termică și Cogenerare și Managementul cererii de energie, a avut loc joi, 24 martie 2016. Evenimentul a fost găzduit de Universitatea Politehnică București.

La dezbatere au participat peste 50 de experţi din sectorul energetic, din administrația publică centrală, din mediul academic, companii și asociații profesionale, precum şi din autorităţile de reglementare.

Specialiștii au participat în prima parte a zilei la o ședință de plen, după care au fost împărțiți în două ateliere de lucru. Primul atelier de lucru a avut tematica „Eficiență energetică și managementul cererii de energie”, iar cel de-al doilea, „Energie termică și cogenerare”.

În cadrul acestei etape din procesul de elaborare a Strategiei Energetice a României, vor mai avea loc două sesiuni de lucru, cea de Guvernanță Energetică (4 aprilie) și Securitate și dimplomație energetică (12 aprilie).

Puteți consulta minuta Sesiunii de lucru Eficiență Energetică, Energie Termică și Cogenerare și Managementul cererii de energie aici.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.