București, 5 februarie 2016

Ministerul Energiei invită reprezentanți ai mediului academic și ai institutelor de cercetare din domeniul energiei la dialog pe marginea procesului de elaborare a Strategiei Energetice Naționale: 2016-2030, cu perspectiva anului 2050. Întâlnirea are caracter informativ și va avea loc pe data de 10 februarie 2016, la ora 10.00, la sediul Ministerului Energiei, de pe Splaiul Independenței 202 E, sector 6, București.

Reprezentanții acestei categorii de entități, interesați să participe la întâlnire, sunt rugați să se acrediteze prin desemnarea a câte unui singur reprezentant și să confirme prezența la adresa de e-mail: sen@energie.gov.ro, până la data 9 februarie 2016.

Cei care vor fi acreditați vor participa la consultările publice anunțate de Ministerul Energiei în funcție de aria de interese și tematica pusă în discuție la fiecare întâlnire, pe bază de confirmare la adresa de e-mail menționată.

Ministerul Energiei își dorește ca pe întreaga durată a elaborării Strategiei să se desfășoare întâlniri cu caracter informativ și consultativ cu toate părțile interesate. Primele două întâlniri din această serie s-au desfășurat pe 27 ianuarie și pe 3 februarie și au fost adresate asociațiilor profesionale, respectiv societății civile.

Calendarul consultărilor va continua pe 17 februarie cu întâlnirea dedicată corpului diplomatic și cu cea dedicată sindicatelor, pe 18 februarie.

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.