Prima sesiune de lucru din etapa de analiză calitativă din procesul de elaborare a Strategiei Energetice a României s-a desfășurat în perioada 9-10 martie 2016. Evenimentul, găzduit de Universitatea Politehnica București, a reunit peste 80 de specialiști în domeniu.

Datorită complexității domeniului, dezbaterile Sesiunii de lucru Energie Electrică s-au întins pe durata a două zile, 9 și 10 martie. Prima secțiune de plen a fost moderată de doamna Secretar de Stat Corina Popescu, iar cea de-a doua  de domnul Valeriu Binig (Ernst & Young).

Întâlnirile au reunit 87 de specialiști din domeniul energiei care au participat în prima parte a fiecărei zile la câte o ședință de plen, după care au fost împărțiți în câte două ateliere de lucru. Primul atelier de lucru a avut tematica „Activități reglementate de tip monopol natural: transportul și distribuția de energie electrică”, iar cel de-al doilea – „Producerea și comercializarea de energie elctrică. Piețe de energie”.

Puteți consulta minuta celor două zile ale Sesiunii de lucru Energie Electrică aici.

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.