București, 15 februarie 2016

Ministerul Energiei invită reprezentanți ai sindicatelor din domeniul energiei la dialog pe marginea procesului de elaborare a Strategiei Energetice a României: 2016-2030, cu perspectiva anului 2050. Întâlnirea are caracter informativ și va avea loc joi, 18 februarie 2016, la ora 10.00, la sediul Ministerului Energiei, de pe Splaiul Independenței 202 E, sector 6, București.

Discuțiile vor fi conduse de coordonatorul de proiect, domnul Radu Dudău, iar în cadrul lor va fi prezentat calendarul de elaborare a Strategiei Energetice a României.

Reprezentanții acestei categorii de entități, interesați să participe la întâlnire, sunt rugați să desemneze câte un reprezentant și să confirme prezența la adresa de e-mail: sen@energie.gov.ro, până la data 17 februarie 2016.

Ministerul Energiei își dorește ca pe întreaga durată a elaborării Strategiei Energetice a României să se desfășoare întâlniri cu caracter informativ și consultativ cu toate părțile interesate. Primele trei întâlniri din această serie s-au desfășurat pe 27 ianuarie, pe 3 februarie și pe 10 februarie și au fost adresate asociațiilor profesionale, societății civile, respectiv mediului academic și institutelor de cercetare.

Totodată, pe 17 februarie va avea loc întâlnirea informativă la care sunt invitați să participe reprezentanți ai corpului diplomatic.

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.