Ministerul Energiei a lansat astăzi, 26 aprilie, secțiunea online de petiții. Disponibilă pe pagina web a instituției, www.energie.gov.ro, atât în secțiunea Contact, cât și în secțiunea Transparență, aceasta se adresează cetățenilor care doresc să transmită o petiție, o reclamație sau o sesizare către Ministerului Energiei.

Demersul este unul de transparentizare a activității Ministerului Energiei și are drept scop simplificarea comunicării dintre cetățeni și instituție. Cei care doresc să depună un astfel de document au la dispoziție atât formularul online, cât și un ghid de utilizare și cadrul legal care reglementează petițiile.

Petițiile, reclamațiile sau sesizările trimise folosind formularul online disponibil pe pagina de internet a Ministerului Energiei vor fi preluate Biroul de Comunicate Publică și Relații Publice, care îi va ține la curent pe petenți cu stadiul rezolvării petițiilor și le vor comunica răspunsurile în termenul prevăzut de lege.

Secțiunea de petiții poate fi accesată AICI.

 

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.