Ministerul Energiei a demarat miercuri, 13 aprilie, procedura de recrutare a membrilor consiliilor de administrație sau de supraveghere pentru trei dintre companiile pe care le are sub autoritate, conform prevederilor OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare.  Cele trei companii sunt: Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie S.A., Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Oil Terminal SA.

“Este un moment important în care cei interesați de schimbare, de reprofesionalizare și management profesionist au o șansă reală să contribuie la buna administrare a societăților de stat. Sper că numărul candidaților va fi mare și că ne aflăm la începutul unui drum de neîntors în ceea ce privește guvernanța corporativă a întreprinderilor publice”, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Ministerul Energiei, prin Direcția Generală Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului în Energie, a selectat asocierea dintre PwC și George Butunoiu pentru a furniza asistență de specialitate în procesul de recrutare.

Termenul de depunere a candidaturilor este 13 mai 2016. Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare la recrutare pot fi găsite în anunțul publicat pe site-ul Ministerului Energiei, în subsecțiunea Anunțuri publice, din secțiunea Transparență.

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.