10.07.2019 - Cel mai mare parc eolian terestru din România și din Europa

30.05.2019 - Ministrul Energiei Anton Anton, la TVR Timișoara.

21.05.2019 - Conferința "Piața Gazelor Naturale"

19.12.2018 - Ministrul Energiei, Anton Anton, a preluat astăzi, în mod simbolic, de la omologul său austriac, Preşedinţia Consiliului Energie.

România a găzduit astăzi cea de-a 29-a ediție a conferinței Cartei Energiei, în calitate de Președinte al acestui forum internațional.

Ministrul Energiei Anton Anton participat, în perioada 18-20 noiembrie, la cea de-a XV-a reuniune a Forumului Economic desfășurat la Viena, intitulat: “Economia întâlnește politica”.

Ministrul Energiei, Anton Anton, a participat în 7 noiembrie 2018 la o conferință organizată de publicația DC News. În cadrul evenimentului, ministrul Anton a prezentat principalele obiective ale strategiei energetice naționale și a punctat o serie de investiții aflate în derulare în sectorul energetic românesc.

Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi, 29 octombrie, la evenimentul Profit Energy.forum. În cadrul dezbaterii ministrul a vorbit despre viitorul gazelor din Marea Neagră și despre măsurile pe care le implementează pentru creșterea consumului de gaz.

Astăzi, 26 octombrie 2018, KazMunayGas International (KMGI) și Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), deținută de Ministerului Energiei, au semnat, contractul de asociere prin care se înființează Fondul de Investiții în Energie româno-kazah.

Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi, 16 octombrie, la cea de-a șasea ediție a summit-ului “Balkans Petroleum”.

Niculae Havrileț, consilier al Ministrului Energiei Anton Anton, a participat astăzi, 16 octombrie 2018, la un eveniment organizat de Consiliul Investitorilor Străini (FIC) și de Camera de Comerț Americană în România (AmCham).

Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi, 4 octombrie 2018, la dezbaterea „Investiții în energie”, organizată de New Strategy Center. Cu această ocazie, ministrul Energiei a prezentat principalele prevederi ale noii Strategii Energetice Naționale.

Ministrul Energiei Anton Anton, a avut astăzi, 25 septembrie 2018, o întrevedere cu președintele Directoratului CEZ România, Ondrej Safar.

19 septembrie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a avut o întâlnire cu reprezentanți ai Departamentului de Stat american pentru Energie.

12.09.2018 - Ministrul Energiei ANTON Anton a participat astăzi, 12 septembrie 2018, la evenimentul de lansare al proiectului „Sunliquid”, desfășurat în Podari, Craiova.

10august 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a participat astăzi la festivitatea de deschidere a primei clase profesionale în sistem dual finanțată de E-Distribuție Muntenia în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic din București.

28 august 2018 – Ministrul Energiei, Anton Anton, a avut o întâlnire cu ES Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei în România. Discuțiile s-au axat pe identificarea oportunităților de cooperare în sectorul modernizării termocentralelor pe cărbune.

21 august 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a avut o întâlnire cu ES Andrei M. Grinkevich, ambasadorul Republicii Belarus în România. În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat despre oportunități de colaborare în sectorul energiei între cele două țări.

12-14 august 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton derulează o vizită oficială de lucru în Helsinki, Finlanda.

2 iulie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a participat la o conferință organizată de trustul Intact pe tema ”provocări și oportunități pentru sectorul energetic românesc”

26 iunie 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a participat la forumul “ROMÂNIA – HUB ENERGETIC” organizat de INTACT Media Group.

25 iunie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a participat la evenimentul ”Doamne în energie” organizat de publicația Focus Energetic.

25 iunie 2018 - Ministrul Anton Anton in deschiderea Saptamanii Diplomatiei Comerciale, ASE Bucuresti

20.06.2018 - Ministrul Energiei, Anton Anton, s-a întâlnit cu reprezentanții EFdeN și energiaTa pentru a discuta despre participarea României în competiția Solar Decathlon Middle East, situația prosumatorilor din România și implicarea în activitățile organizate de minister cu ocazia mandatului României pentru Președinția Consiliului European.

16 iunie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a participat la cea de-a II-a ediţie a conferinţei internaţionale ”Black Sea and Balkans Security Forum”, organizată de New Strategy Center.

7 iunie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a dechis lucrările Conferinței Cartei Energiei, eveniment desfășurat la București.

18 mai 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a avut o întrevedere cu omologul său Kiimo Tiilikainen, Ministrul Mediului și Energiei din Finlanda.

15.05.2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi, o întâlnire cu E.S. Talal Mansour Alhajeri, Ambasador al Statului Kuwait în România, în cadrul căreia au avut loc discuții referitoare la potențialul de cooperare bilaterală .

7-10 mai 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a efectuat o vizită în Qatar, la invitația Guvernului acestui stat.

26 aprilie 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi o întrevedere cu ES Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite Dr. Ahmed Abdulla Al Matrooshi.

26 aprilie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

25 aprilie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a avut o întâlnire cu reprezentanți ai companiei Israel Electric Company

25 aprilie 2018 – Ministrul Energiei Anton Anton a avut astăzi o întâlnire cu ES Ambasadorul Canadei la București Kevin Hamilton.

Ministrul Energiei Anton Anton, prezent la Berlin Energy Transition Dialogue

Ministrul Energiei Anton Anton și Viceprim Ministrul Viorel Ștefan au participat astăzi, 14 martie 2018, la o întâlnire cu conducerea și cu reprezentanții sindicatelor din Complexul Energetic Hunedoara.

7 martie 2018 -Tranziție Inteligentă către un Sector Energetic Digitalizat și Sustenabil – Eveniment Intact .

19 februarie 2018 - Eveniment ZF POWER SUMMIT

14 februarie 2018 - Ministrul Energiei, interviu cu Agentia Națională de Presă AGERPRES.

1 februarie 2018 - Ministrul Energiei Anton Anton a participat la Evenimentul "Finanțarea eficienței energetice în România’’.

21 decembrie 2017– Ministrul Energiei, Toma Petcu - Memorandum încheiat între Ministerul Energiei, Primăria Generală a Capitalei și compania japoneză Itochu Corporation.

27 noiembrie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Vizită de lucru la Grupul 7 de la Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

9 noiembrie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Prima conferință în formatul 16+1 .

6 octombrie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - întâlnire cu o parte din minerii care au fost surprinși de accidentul in mina Lupeni.

28 septembrie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Reuniune CESEC, cu Comisarul pentru energie și schimbări climatice Miguel Arias Canete.

27 septembrie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - întâlnire cu Vicepreședintele Comisiei Europene Maros Sefcovic.

22 August 2018 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Întâlnire cu Excelența Sa Ambasadorul Turkmenistanului

8 august 2017 - Ministrul Energiei, Toma Petcu - întâlnire cu Excelența Sa Ambasadorul Chinei Xu Feihong

6 august 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Comemorarea Zilei Minerului la Petroșani, Vulcan și Lupeni

9 Iulie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Vizita de lucru în teritoriu cu lanțul de hidrocentrale de pe valea Sadului, județul Sibiu.

8 Iulie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Vizită de lucru la amenajarea hidroenergetică Vidraru.

5 Iulie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Vizită de lucru la CONPET

13 Mai 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Vizită de lucru la Caragele împreuna cu Premierul României Sorin Grindeanu, Președintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea și ministrul Economiei Mihai Tudose

2 Mai 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Dezbatere cu Radu Tudor în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena3

27 Aprilie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu - Întrevedere oficială cu Kakha Kaladze, Vicepremier și ministru al Energiei în Georgia.

3 Martie 2017 – Ministrul Energiei, Toma Petcu – Întrevedere oficială cu domnul Octavian Calmîc, viceprim-ministru și ministru al Economiei din Republica Moldova.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, în vizita de lucru la Platforma Centrală a OMV Petrom

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a participat la cea de-a treia ediție a Grupului de Lucru pentru Energie din cadrul Parteneriatului Strategic România-SUA

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, la aniversarea a cinci ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori București

Vizită de lucru a premierului Dacian Cioloș, la Ministerul Energiei, 14 ianuarie 2016

Vizită la Complexul Energetic Hunedoara, 28 decembrie2015

Energynomics Awards 2015

Conferință de presă la Ministerul Energiei, 27 noiembrie 2015