Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a hotărât implementarea unei noi structuri organizatorice cu o mai mare flexibilitate, în vederea realizării obiectivelor de eficientizare a activității din cadrul companiei, se arată într-un comunicat de presă, emis astăzi, 23 februarie, de conducerea CEO.

În acest scop, numărul posturilor de conducere a fost diminuat cu un procent de 21%, ceea ce înseamnă reducerea a 8 posturi de „director”, 4 posturi de „contabil-șef”, 9 posturi de „șef unitate minieră”, 8 posturi de „șef departament”, 21 de posturi de „șef serviciu” și a 56 de posturi de „șef birou”.

În același comunicat se precizează că structura organizatorică a societății a fost redimensionată, astfel încât deciziile să parcurgă un flux informațional cât mai scurt de la emitent la executant.

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.