SC Complexul Energetic Oltenia S.A. a anunțat demararea procesului de recrutare pentru pozițiile de Director al Diviziei Energie și de Director Strategie Dezvoltare din cadrul societății. CE Oltenia a selectat Asocierea S.C. Quest Advisors S.R.L./ S.C. Transearch Internațional S.R.L. pentru a o asista în procesul de recrutare.

Specialiștii din domeniu care consideră că îndeplinesc criteriile de selecție trebuie să depună și să trimită cu confirmare de primire candidaturile și documentele solicitate în anunțul de recrutare, până până cel târziu în data de 11.02.2016, ora 16.00. Documentele se se trimit pe suport hârtie, în plic închis și sigilat, pe care se va menționa: “Procedura de recrutare membri Directorat ai Societății Complexul Energetic Oltenia S.A./ Director Divizia Energie / Nume și prenume candidat”, la adresa de corespondență Str. Ing. Gheorghe Balș nr 3, ap. 4, sector 1, București, precum și în format electronic, pe adresa de e-mail: ceoltenia@questadvisors.eu.

Anunțul de recrutare, precum și modelul de declarație și modelul de scrisoare de intenție pentru poziția Director al Diviziei Energie pot fi consultate și descărcate mai jos atât în limba română, cât și în limba engleză:

ANUNȚ DE RECRUTARE_RO

ANUNȚ DE RECURTARE_EN

MODEL DECLARAȚIE_RO

MODEL DECLARAȚIE_EN

MODEL SCRISOARE DE INTENȚIE_RO

MODEL SCRISOARE DE INTENȚIE_EN

Anunțul de recrutare, precum și modelul de declarație și modelul de scrisoare de intenție pentru poziția Director Strategie Dezvoltare pot fi consultate și descărcate mai jos atât în limba română, cât și în limba engleză:

ANUNȚ DE RECRUTARE_RO

ANUNȚ DE RECRUTARE_EN

MODEL DE DECLARAȚIE_RO

MODEL DE DECLARAȚIE_EN

MODEL SCRISOARE DE INTENȚIE_RO

MODEL SCRISOARE DE INTENȚIE_EN

 

Departamentul de Comunicare, Ministerul Energiei

Direcția de Relații Publice, Comunicare și Protocol Tel: 021/ 407 99 21 E-mail: comunicare@energie.gov.ro

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.